De gezichtsbehandeling bestaat uit:

* Het reinigen van het gezicht met milk en lotion

* Stoom (vapozone)

* Verwijderen van mee-eters en gerstekorrels

* Reinigend masker

* Dagcreme.

 

Bij de facial “ontspannend” krijgt u:

* Reinigen van gezicht met milk en lotion

* Massage van het gezicht, nek en schouders

* Peeling * Stoom (vapozone)

*  Verwijderen van mee-eters en gerstekorrels

* Masker afgestemd op huidtype

* Dagcreme. 

 

Verder kunt u nog kiezen voor Mesotherapie.

Wat houd Mesotherapie in? U heeft bijvoorbeeld een grauwe huid, huidveroudering of haaruitval. Steeds vaker is Mesotherapie daarop het antwoord. Door middel van kleine prikjes in de huid wordt een vloeistof met daarin werkstoffen de huid ingesluisd. De basis van de vloeistof is hyaluronzuur, een stof die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. De Mesotherapie zorgt er daarnaast voor dat de stofwisseling gestimuleerd wordt en de bloedcirculatie op gang komt. Al bijna 60 jaar wordt Mesotherapie ingezet om werkstoffen op de juiste plaats te krijgen bij pijn en sportblessures. Afgelopen jaren zetten steeds vaker artsen, huidtherapeuten, maar ook schoonheidsspecialisten Mesotherapie in als cosmetische behandeling.

 

De behandeling

Met een fijn naaldje worden oppervlakkige prikjes gegeven waarbij een vloeistof wordt ingespoten dat naast hyaluronzuur ook vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en eiwitten kan bevatten. Afhankelijk van de te behandelen probleemzone. De niet-geheel pijnloze behandeling zorgt ervoor dat het stofwisselingsproces in de huid activeert en huidverklonteringen worden losgemaakt. De op gang gekomen bloedcirculatie zorgt ervoor dat afvalstoffen eenvoudiger worden afgevoerd.

De meest geschikte plaatsen om Mesotherapie toe te passen zijn het gezicht, hals, buik, benen en dijen. Mesotherapie helpt bij cellulite, plaatselijke vetophopingen, fijne rimpels en een droge of ruwe huid.  In het geval van Mesotherapie bij haaruitval worden de juiste bouwstoffen bij de haarfollikels ingespoten Het teveel aan mannelijk hormoon wordt op deze manier geneutraliseerd en door de op gang gekomen bloedcirculatie afgevoerd.

 

Het effect

De huidbehandeling heeft het meeste effect wanneer er vroegtijdig mee begonnen wordt, zo rond de 35 jaar. Een doffe, grauwe huid, zoals een rokershuid, zal verfrissen. Daarnaast kunnen kleine rimpeltjes worden aangepakt. De behandeling dient echter wel, zeker het eerste jaar, circa iedere zes weken te worden herhaald. Bij haaruitval dient de cliënt zelfs het eerste kwartaal circa eens in de twee weken een behandeling te ondergaan. Daarna kan de behandeling worden afgebouwd, afhankelijk van het resultaat. De gemiddelde behandeling kost zo´n 150 minuten en duurt circa 30 minuten.

BehandelingPrijs
Epileren met touwtje bovenlip€5
Epileren met touwtje wenkbrauwen€15
Epileren met touwtje hele gezicht€30
Make-up€ 50,00
Bruidsmake-up€ 100,00
Opstekenv.a. € 50,00
Bruid opstekenv.a. € 100,00

 

Gallerij