De haartrends voor 2016 komen aan ieders smaak en haartype tegemoet. Aan de ene kant zien we lange, wilde en (ogenschijnlijk) ongetemde manen die wapperen in de wind. Aan de andere kant zien we halflange kapsels die heel pittig in laagjes zijn geknipt. Dit type kapsel wordt vaak gecombineerd met pony.

Het mag je misschien in de oren klinken als de ‘lob-kapsels’ van 2015, maar de mood voor 2016 is anders. De kapseltjes van nu zijn scherper gelaagd en vertonen spannende rock/punk invloeden. Ze worden gecombineerd met pony’s die vrij kort zijn en soms eveneens gelaagd.

De styling vraagt om een heleboel beweging waardoor de laagjes maximaal tot zijn recht komen. Denk hierbij aan natuurlijke slag.

Vanzelfsprekend moet een gelaagd kapsel goed geknipt zijn en regelmatig worden bijgehouden. Maar verder heb je er vrij weinig omkijken naar.

De stijl is supertrendy en wordt helemaal hot als je ‘m met een uitgesproken haarkleur combineert. Zoals je ziet, kiezen veel fashion modellen voor platina- of zelfs grijsblond of voor een chocoladebruine kleur.

Kapseltrends zomer 2016. Slag en zelfs krullen komen terug. Gooi je haar in de wind!

Lang haar blijft een trend. Gooi het los in de wind! Dit seizoen gaat het om volume en lekker veel textuur. Het hoeft allemaal niet meer zo strak en steil. Krullend haar komt terug in de mode. Het hing al in de lucht. Op de fashion catwalks voor herfst en winter 2015 2016 zagen we al ongewoon veel ‘beach waves’, zeker voor een winterseizoen. Deze trend versterkt zich deze zomer. We gaan voor lange, losse en vrij bewegende haren in de wind. Krul en slag zijn trendy, maar het moet er niet al te gekunsteld uitzien. Het gaat erom dat je de natuurlijke slag in je haar – op een natuurlijke manier – versterkt. Heb je steil haar, dan moet je er natuurlijk wel iets meer aandoen, maar het moet er niet te ‘cosmetisch’ uitzien.

haartrends-600x400

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *